Open your mind and awaken your soul with this full day of self-care, stress relief, community connection and conscious practice. This retreat is a great opportunity to bring a group of friends and family along too, to reconnect with each other in a space of forgiveness, compassion and love.
9:00am - Opening Ceremony: Setting your Intention - 45 mins.
9:45 am - Spiritual Practice. Opening The Heart Meditation - 60 mins
10:45 am Chai time- 15 mins.
11.00 am Mental Health eg: Mindfulness Workshop - 60mins
12:00 pm Movement Therapy. Nia - 45 mins.
12:45 pm Lunch
lunch break 1.5 hours
Enjoy a delicious healthy lunch at Bondi's new Promenade Restaurant. You will also have enough time for a swim or a walk, so you can energetically integrate your morning experiences.
2:30 pm Music Therapy. Give and Recieve Drumming Circle - 1 hour.
3:30 Tea Break
3:15 pm Connection. Team Improvisation Workshop - 1 hour 15 mins
4:30 pm Closing Meditation.
5:00 pm Gratitude circle.
dates, times & location
Saturday, March 12th 2023
10:00am till 5:30pm
Sydney - Bondi Pavillion
$355.00 for the whole day, including lunch tea and treats.
EARLY BIRD RATE $295
$60 OFF with discount code 'Reconnect' valid till end of Jan 2023
48 hours notice required for booking changes/cancellations
Not redeemable for cash, gifts or prizes.
35 people maximum per retreat.
The exact schedule of the day may vary from that advertised.
Additional costs may be associated with some ( OPTIONAL) activities on the day.